Buiten trainen en de regels

Toppers!

Zoals gezegd, we gaan weer los! Maar….er zitten wel een paar regels aan om ervoor te zorgen dat we ook buiten mogen blijven trainen samen.

Je kunt de outdoor protocollen HIER vinden. Lees deze alsjeblieft goed door! Het zal een beetje passen en meten zijn de eerste dagen, maar dat gaat goed komen.

Je kunt je maximaal 3 keer per week aanmelden via SportBit, dit hebben we om een aantal redenen gedaan. De twee hoofdredenen zijn dat we iedereen een kans willen geven om te trainen elke week en om ervoor te zorgen (dat na 8 weken) iedereen weer rustig aan opbouwt in zijn/haar intensiteit.

We hebben het liefst dat je op de fiets komt. Maar kom je wel met de auto, parkeer dan aan de overkant van het gras of langs de weg een eind verop. De trainer zal aangeven wanneer je de auto uit kan komen (let dus goed op als je in de auto zit).

Er zullen vast nog meer zaken zijn die we hier niet genoemd hebben, of die nog niet in de protocollen staan. Gaandeweg zullen we dit samen duidelijk hebben. Wij denken dat het voor nu vooral belangrijk is om samen weer te trainen met in achtneming van de regels.

Groet,

Trainerts