Skip navigation MENU

CrossFit Zwolle

Wij zijn niet de typische sportschool die je kent. Wij zijn een trainingscentrum. CrossFit Zwolle streeft ernaar om te breken met het huidige, gebrekkige fitnessmodel die we wereldwijd zien. Je vindt bij ons geen spiegels, luxe uitrusting of een juice bar. Wat je bij CrossFit Zwolle zult vinden zijn hulpmiddelen die nodig zijn om een elite mate van fitheid te verkrijgen. In de meeste sportscholen in Zwolle zijn deze instrumenten verbannen naar een donkere, stoffige hoek. Bij CrossFit Zwolle worden barbells, dumbells, roeiers, intervalklokken, medicijnballen, ringen, pull up bars en andere “basic” en “old school” fitnessinstrumenten boven alles gekoesterd. Natuurlijk, de grote sleutel voor jouw succes ben je zelf. Het bereiken van elite niveaus van fitheid is een proces van tijd, vastberadenheid en het toeziend oog van onze toegewijde coaches. Ongeacht wat jouw conditie nu is, en wat jouw fitness doelen mogen zijn, wij zijn er om je te helpen en begeleiden bij elke stap van de weg. Bij elke training is het deelnemen, jezelf vermaken, de lijm die alles bij elkaar houdt.

Ja, je zult het erg zwaar krijgen en vechten binnen jouw grenzen, maar wij verzekeren je, dat je iedere training met een glimlach en een high five zal eindigen.

Bij CrossFit Zwolle werken we met een WorkOut of the Day (WOD). De dagelijks wisselende WOD duurt ongeveer 20 minuten. Een totale training (warming up, techniek, mobiliteit en WOD) duurt een uur. Bij CrossFit Zwolle staan begeleiding en een correcte techniek op een voetstuk. En om die reden zullen de groepen bij CrossFit Zwolle niet groter zijn dan 15 personen.

De trainers van CrossFit Zwolle bieden naast de reguliere lessen ook personal training. Dit kan bij CrossFit Zwolle zelf of op locatie (bij jou thuis)!

Trainen bij CrossFit Zwolle zal je sterker, fitter en sneller maken. Dit bereiken wij door functionele bewegingen (alledaags) constant te variëren (geen schema) en uit te voeren onder hoge intensiteit (jouw maximum). Iedereen is welkom bij CrossFit Zwolle van brandweerman tot huisvrouw, van studenten tot militairen. De WOD wordt namelijk individueel aangepast, zodat iedereen zijn of haar maximale resultaat kan behalen.

Geen training = hetzelfde! Gemotiveerde leden! Echte professionele en persoonlijke begeleiding! Resultaatgericht!

Is dit wat jij zoekt?
Neem contact met ons op voor een gratis proefles of kom langs om te kijken.

 

Met sportieve groet,

Carry, Jorin en Sierk

CrossFit Zwolle
Telefoon: 06 44045508
Email: info@crossfit-zwolle.nl